Tillbehör till din Mac

En Mac dator är en av de bättre och snabbare datorerna du kan hitta på marknaden just nu. De är väldigt utvecklade men ändå lättanvända för nybörjare. När du väl har köpt din nya Mac dator så har du säkert redan tänkt på hur viktigt det är att skydda den.

Det är såklart viktigt att skydda den från virus, men just nu pratar vi om tillbehören till din nya dator. Har du en laptop så kan du med fördel använda ett fodral eller någon form av datorväska till den. Detta fungerar givetvis inte så bra för en stationär Mac.

De tekniska tillbehören

I det här området finns allt möjligt, du kan exempelvis hitta olika längder på sladdar och adaptrar. Airpods är ett mycket populärt val både för de som använder iPhone och Mac, med Airpods kan du koppla upp dig via Bluetooth för att lyssna på din favoritmusik. En multiport är verkligen att rekommendera till din Mac.

Multiporten gör så att du kan ladda din dator, koppla in en HDMI-sladd samt andra tillbehör på en och samma gång. Du kan dessutom köpa till både tangentbord och mus till datorn. Önskar du att läsa mer om detta så rekommenderar jag dig att titta och även handla här.